KAMK_kirjaimet.jpg

 

Etusivu>Opiskelu

KAMK:n opettajat esittäytyvät

 Kävimme tapaamassa KAMK:n henkilökuntaa ja opettajia. Monenlaista osaamista ja kokemusta löytyy!

Nimi  Turo Kilpeläinen, rehtori  Turo_Kilpeläinen.jpg 
Miten päädyit KAMK:iin? 

Opiskelin KAMK:ssa tietojenkäsittelyä vuonna -99 ja kävin Hollannissa opiskelijavaihdossa. Vaihdon jälkeen jatkoin opintojani Jyväskylässä yliopistossa ja suoritin tohtorin tutkinnon. KAMK:iin palasin työskentelemään ensin tietojenkäsittelyn yliopettajana. Kun rehtorin tehtävä aukesi, minua pyydettiin hakemaan paikkaa ja mietin että miksipäs ei! Tässä sitä nyt ollaan!

Miten vietät vapaa-aikasi?  Minulla on kaksi lasta, joten heidän harrastusten parissa tulee vietettyä paljon aikaa. Onneksi on aikaa omiinkin liikuntaharrastuksiin mm. jääkiekkoon ja juoksemiseen. Valmennan myös Kajaanin Hokin juniorijoukkuetta.
Parasta KAMK:ssa?  Ehdottomasti opiskelijat. On hieno nähdä opiskelijoiden henkistä kasvua ja miten he ovat kehittyneet opiskeluiden aikana. Siitä tulee hyvä fiilis.  

  

Nimi Joona Tolonen  Joona_Tolonen.jpg 
Mitä opetat?  Tietojenkäsittelyn perusaineita, tarvittaessa myös englanniksi. Olen myös mukana myös monissa projekteissa.  
Miten päädyit KAMK:iin?  Olen alun perin lähtöisin Kajaanista, sitten muutin Jyväskylään opiskelemaan. Jatkoin opintojani Oulussa ja samalla olin Elektrobitillä töissä ohjelmistokehitystehtävissä. Se ei kumminkaan tuntunut ihan omalta alalta. Hainkin KAMK:in projektitehtäviin ja siitä päädyin opettajaksi. Opettajan työssä ihmiskontaktit ovat parasta antia ja nuoriin vaikuttaminen on aina ollut lähellä sydäntäni.
Miten vietät vapaa-aikasi?  Suurin osa vapaa-ajasta menee lasten harrastusten parissa. Minulla on kolme alakouluikäistä lasta. Vaimon kanssa tulee myös liikuttua.
Parasta KAMK:ssa?  Hyvät opettajat ja tekemisen vapaus. Meillä on myös Euroopan paras infrastruktuuri, jota hyödynnämme opettamisessa ja yhteistyössä niin paikallisten kuin kansallisten yritysten kanssa.

 

Nimi Marjukka Turunen  Marjukka_Turunen.jpg 
Mitä opetat?  Liikuntaa ja aktiviteettimatkailua suomenkielisessä ja englanninkielisessä koulutuksessa. Opetan muun muassa voimistelua ja musiikkiliikuntaa.
Miten päädyit KAMK:iin?  Toimin ennen liikunnanopettajana lukiossa ja yläasteella. Kun KAMK:iin tuli opettajan paikka auki, niin päätin hakea. Olen myös itse valmistunut KAMK:sta restonomiksi, joten koulu oli minulle jo tuttu paikka. KAMK:ssa opettaminen on paljon monipuolisempaa kuin esimerkiksi lukiossa. Opettaminen ei ole vain luennointia, vaan teemme opiskelijoiden kanssa erilaisia projekteja ja työskentelemme myös oikeiden asiakkaiden kanssa. Molemmat vahvuuteni (liikunta ja matkailu) tulevat opetuksessa esille uniikin aktiviteettimatkailun koulutuksen avulla.
Miten vietät vapaa-aikaasi?  Rakkaiden harrastusten parissa eli tankotanssin ja kuntosalin!
Parasta KAMK:ssa?  Tekemisen meininki ja positiivinen ilmapiiri

 

Nimi Ruey Komulainen  Ruey_Komulainen.jpg 
What do you teach?  I teach marketing, management and Chinese Mandarin language when needed to Sports and Business students. I also teach Finnish students when we have cross program projects.
How did you end up at KAMK?  I am originally from Malaysia. I have worked and lived in many Asian cities before moving to Finland 8+ years ago. Before I started teaching I worked 13,5 years in a legal firm and two international banks. I became a teacher in KAMK purely by chance! I did my practical training in KAMK as part of my pedagogy certification in Jyväskylä AMK.
How do you spend your free time?  I am a part time doctoral students in Oulu University in the field of interactive mobile marketing. I enjoy reading, baking, cooking, dancing, walking and painting during my free time. Also, I enjoy spending time with my family and children. My son is 12 years old and my daughter 14.
Best thing about KAMK? Internationality and friendly working environment. Also working with students whit different backgrounds.