hakijalle.jpg

Etusivu

OPISKELIJAN KAJAANI

Kilpailu KAMK:n, KAOn ja Kajaanin lukion opiskelijoille

Millaista on opiskelijan arki ja juhla Kajaanissa? Miksi Kajaanissa on hyvä opiskella?  Kerro se meille sanoin, kuvin, videoin, lauluin, maalauksin… Formaatti on vapaa!

Kajaanissa on hyvä elää ja opiskella. Mikä Sinun Kajaanissasi on sellaista, että tänne kannattaisi houkutella muitakin opiskelemaan?  Miten sinä kuvaisit Kajaania opiskelukaupunkina?

Kajaanin ammattikorkeakoulu, Kainuun ammattiopisto ja Kajaanin lukio järjestävät opiskelijoilleen kilpailun, jonka tavoitteena on kuvata Kajaanin vahvuuksia opiskelukaupunkina. Kilpailutyön voi tehdä yksin tai ryhmässä, ja tuotos voi olla video, kuvakollaasi, käsityö, musiikkiesitys, sarjakuva, maalaus… jotain, mikä mielestäsi kuvaa Kajaania parhaiten.

Ilmoittaudu kilpailuun ajalla 1.1 – 19.1.2014. Aikaa varsinaisten kilpailutöiden palauttamiselle on 14.2.2014 saakka.


Kolme arvovaltaisen raadin parhaaksi valitsemaa työtä palkitaan. Raatiin kuuluu edustaja kustakin järjestävästä oppilaitoksesta. Ensimmäinen palkinnon arvo on 1000 euroa, toisen 300 euroa ja kolmannen 200 euroa. Huom. palkinnot ovat veronalaista tuloa!

Säännöt

Kilpailuun tuotetun materiaalin käyttöoikeudet siirtyvät rajattomina järjestäville oppilaitoksille. Materiaalia voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin joko sellaisenaan tai esimerkiksi useiden töiden yhdistelmänä.


Kilpailutöiden tekemisessä on otettava huomioon tekijänoikeuslainsäädännön tuomat rajoitukset esim. käytetyn musiikin ja kuvien suhteen! Teoksissa esiintyviltä henkilöiltä on oltava kirjallinen lupa materiaalin käyttöön.

Kilpailun teemaan liittymättömiä ja hyvän maun tai lainsäädännön vastaisia töitä ei hyväksytä.

Kilpailutöiden palautus

Kilpailutyö palautetaan oman oppilaitoksen yhteyshenkilölle sähköpostilla, muistitikulla tmv. riippuen tehdystä työstä.

Lisätietoja

Kajaanin ammattikorkeakoulu, Kirsi Sievers, puh. 044 7101 641, etunimi.sukunimi@kamk.fi

Kainuun ammattiopisto, Oili Härkönen, puh. 044 261 7387, etunimi.sukunimi@kao.fi

Kajaanin lukio, Satu Kemppainen, puh. 044 7100 320, etunimi.sukunimi@kailu.fi